Skip to main content

COLUMN

Wie jarig is…

viert feest

Zeker als je 50 jaar wordt, mag je dit vieren. Dit jaar is er volop aandacht besteed aan deze bijzondere verjaardag. We vieren feest, maar wel met een dubbel gevoel. Het feit dat ons werk keihard nodig is, brengt je bepaald niet in een feeststemming.

Anderzijds hebben we door al die jaren heen ons werk kunnen doen. Daarvoor zijn we dankbaar. Zeker als je bedenkt hoe ingrijpend het leven van mensen, jong en oud, soms veranderde ten goede. Hun leven is niet meer hetzelfde! Op diverse bijeenkomsten en via mails en kaarten heb ik al heel wat felicitaties ontvangen. De wensen zijn divers en uiteenlopend. Naast felicitaties komen er ook wensen als: op naar de volgende 50 jaar! Dat is een gulle wens met heel goede bedoelingen. Blijkbaar zien mensen de toegevoegde waarde van de organisatie en hopen ze dat we nog lang door mogen gaan met ons werk.

Iedereen die een beetje het nieuws volgt weet dat de noodzaak van ons werk is en blijft. De onrust in de wereld is groot. Op plekken waar we voorheen in relatieve veiligheid ons werk konden doen, werken partners nu met gevaar voor eigen leven. Het werk is er niet gemakkelijker op geworden. Als christelijke organisatie weten we ons geroepen om ons werk te blijven doen. Juist op plekken waar het moeilijk is. Niet voor de komende 50 jaar maar…
totdat Hij weerkomt!

Rina Molenaar
Directeur-bestuurder
[email protected]

Close Menu

 

Daadkracht Online is gecreëerd in BladenMakers’ InZine.

COLOFON
Daadkracht is een uitgave van Stichting Woord en Daad voor betrokken ondernemers.

Redactie: Marlies Moret (hoofdredacteur), Rudolf Mulderij, Kees Vreeken (eindredactie) en Hannah Neele

Ontwerp en realisatie: BladenMakers.nl

Uitgave Stichting Woord en Daad, Postbus 560, 4200 AN Gorinchem, 0183-611800, IBAN: NL64RABO0385487088
[email protected]

EERDERE EDITIES
Sept ’23
April ’23
Dec ’22
Sept ’22
April ’22