Skip to main content

PRIKBORD

IN HET KORT

Jaarverslag 2023:
Goede Moed

Werken aan ontwikkeling vraagt moed en inzet. In alle grote wereldproblemen zijn mensen nodig die er voor hun naasten willen zijn. Woord en Daad steunt kleine initiatieven, en werkt tegelijk op grote schaal aan het veranderen van systemen. Zodat mensen die armoede en onrecht ondervinden, weer goede moed krijgen.

In 2023 vierden we dat de betrokkenheid in Nederland nog onverminderd hoog is. We zagen een mooie groei in inkomsten vanuit de achterban, in aantal vrijwilligers en in betrokken ondernemers.

RegioOndernemers Urk
Organiseren markt voor Benin

RegioOndernemers Urk nodigt u uit voor een onvergetelijke ervaring op de Afrikamarkt Deo volente 29 juni 2024. Ontdek een nagemaakt traditioneel Afrikaans dorp, doe mee aan een bruisende veiling en steun de boeren van het Drops4Crops-project in Benin. Met meer dan 80 kramen belooft het een levendige dag te worden in het Wilhelminapark op Urk. Kom langs en help ons meer dan 2000 bezoekers te verwelkomen.

Sport for Others 2024

Ons sportieve evenement Sport for Others gaat de grens over! D.V. zaterdag 28 september gaan we de uitdaging aan in Stavelot. Met elkaar halen we geld op voor kinderen die gevangen zitten in moderne slavernij.

Wandelaars en hardlopers kunnen genieten van een mooie route langs de watervallen van Coo. Voor fietsers hebben we een gedeelte van de wielrenklassieker Luik-Bastenaken-Luik in petto.

Deelnemers zijn welkom vanaf vrijdagavond en bij voldoende aanmeldingen organiseren we op zondag een kerkdienst en sing-in.

Ieder jaar doen er diverse bedrijventeams mee! Ook iets voor u en uw collega’s?

Close Menu

 

Daadkracht Online is gecreëerd in BladenMakers’ InZine.

COLOFON
Daadkracht is een uitgave van Stichting Woord en Daad voor betrokken ondernemers.

Redactie: Marlies Moret (hoofdredacteur), Rudolf Mulderij, Kees Vreeken (eindredactie) en Hannah Neele

Ontwerp en realisatie: BladenMakers.nl

Uitgave Stichting Woord en Daad, Postbus 560, 4200 AN Gorinchem, 0183-611800, IBAN: NL64RABO0385487088
[email protected]

EERDERE EDITIES
Dec ’23
Sept ’23
April ’23
Dec ’22
Sept ’22
April ’22