Skip to main content

PRIKBORD

IN HET KORT

Jaarverslag 2021

2021 was een jaar met soms wilde stormen op de wereldzee. Er waren oorlogen, natuurrampen en een aanhoudende pandemie. Maar ondanks dat de wind soms tegen zat ging het werk door. Ging ú door, met het steunen van ons werk. Maar vooral: gingen zij door: de voortvarende jongeren, boeren, leraren en ondernemers in onze programma’s. Lees er alles over in ons jaarverslag of bekijk de video!

Doe als bedrijf mee aan Sport for Others!

Op Deo volente zaterdag 1 oktober is het zover: Sport for Others 2022! Dit jaar vindt ons sportieve sponsorevenement plaats in het prachtige, glooiende Limburg. Wandelen, hardlopen, fietsen: het kan allemaal. Er zijn weer mooie parcoursen uitgezet, en vanwege de heuvels biedt het genoeg uitdaging voor allerlei soorten sporters.
Zoekt u een uitdagende teamactiviteit én draagt u ons werk een warm hart toe? Van harte welkom om als bedrijventeam mee te doen!

Business Meeting in de zomerzon

Van harte welkom tijdens de Business Meeting die we eind juni organiseren in een zomerse, sfeervolle setting! Genietend van een heerlijk hapje en drankje netwerken met huidige én nieuwe contacten én tijdens een kort, afwisselend en interactief programma meegenomen worden in de wereld van waardig werk voor jongeren en vrouwen in Azië: twee elementen die centraal staan tijdens dit mooie event! Over de datum en locatie informeren we u via de save the date die binnenkort op uw digitale deurmat valt. Ontmoeten we u D.V. eind juni? Tot dan!

 

Daadkracht Online is gecreëerd in BladenMakers’ InZine.

COLOFON

Daadkracht is een uitgave van Stichting Woord en Daad voor betrokken ondernemers.

Redactie: Marlies Moret (hoofdredacteur), Rudolf Mulderij (eindredactie), Linda Poot, Jesse Westerbeke, Hannah Neele

Ontwerp en realisatie: BladenMakers.nl

Uitgave Stichting Woord en Daad, Postbus 560, 4200 AN Gorinchem, 0183-611800, IBAN: NL64RABO0385487088

Email: bedrijven@woordendaad.nl